Ana Sayfa Diğer Nike Air Max

Nike Air Max

566
0

Nike Air Max

Spora ve sporculara yönelik oldukça kullanışlı ürünler ortaya koyan, yenilikçi yaklaşımları ile devrim niteliğinde ayakkabı serileri üreten Nike, 1979 yılında yine farkını ortaya koymuş ve Nike Air serisini çıkarmış daha sonra bunu geliştirerek Nike Air Max serisini çıkarmıştır. Bu serinin temel mottosu rahatlık, şıklık ve dinamik bir kullanılma ayak uydurabilmekti. Serinin alameti farikası hava yastıklarıydı. Fiber ipliklerden oluşan plakaların arasında ki hava boşlukları spor yaparken ayaklara daha az basınç uygulanmasını sağladığından spor sırasında kişiler çok daha rahat ediyordu.

Nike Air Max Serisi Ayakkabılar ile Spor Daha Kolay

Sporcular için hava alan ve terletmeyen kıyafetler kadar ortopedik ayakkabılarda oldukça önemlidir. Bunun bilincinde olan Nike Air Max serisinde hava yastıklarının yanında farklı sporlar için ayakkabılarına ilave eklemeler ve farklı renk, desen uygulamaları yaparak seriyi çeşitlendirmiştir. Nike Air Max Command modeli sade ve siyah görüntüsüyle şık ve günlük kullanıma uygundur.

Daha esnek bir ayakkabı isteyenler içinse Flex modeli üretilmiştir. Koşanlar içinse ayağı kavrayarak adımlarınızı doğru atmanıza yardım eden Running ve Motion modelleri bulunmaktadır. Sizin de renkleri ve desenleri sayesinde sportif ama şık görünen bir Nike ayakkabınız olsun isterseniz https://sportinn.com.tr/kategori/nike-air-max sitesine uğrayabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz