Ana Sayfa Sevgiliye Hediye Sevgiliye Aşk Mektubu Örnekleri

Sevgiliye Aşk Mektubu Örnekleri

13096
0

Bazen sevgilimize sesli olarak ifade edemediğimiz duygularımızı, kağıda kaleme dökmek isteriz. Ona karşı kalbimizden geçenleri tamamen gözlerinin içine bakarak söylemenin yerini elbette ki hiçbir şey tutamaz! Ancak kelime kelime ve emek verilerek yazılacak romantik bir aşk mektubuyla hislerimizi sevgilimize göstermenin heyecanı ise bir başkadır! Bir kere söz uçar yazı kalır misali, mektup kalıcı bir şeydir. Mesela bir aşk mektubu defalarca okunabilir; saklanabilir ve hatta koklanabilir. Dahası romantik bir aşk mektubunun üzerinde ciddi bir emek söz konusudur! Çünkü saatlerce üzerine düşünülmüş, her harfi tek tek yazılmış; ve belki de defalarca buruşturulup en iyisi yazılana kadar tekrar edilmiş kocaman bir emek taşımaktadır! Dolayısıyla sevgiliye yazılacak bir aşk mektubu oldukça değerlidir. Mektupların, sevgilinize hediye edilebilme ve hatıraya dönüşebilme özelliği de vardır! Emek içerdiği için de bir aşk mektubu sonuna kadar, saygıyı hak ediyor. Sevgiliye aşk mektubu yazmanın müthiş rahatlatıcı tarafları da vardır. Mesela mektup yazarken, tamamen sevgilimize ve Ona duyduğumuz hislerimize odaklanırız! Sevgilimize karşı tam olarak ne hissettiğimizi defalarca düşünür, kalbimizin sesini dinler ve duygularımızdan iyice emin oluruz. Bu yönüyle de herkese aşk mektubu yazmalarını tavsiye ediyorum.

 

Sevgiliye Mektup – 1


“Canım Bitanem…”


“Seni Seviyorum…” Sana söylemek istediğim en kısa sözcüğün başında bile, bu cümleyi defalarca ve asla bıkmadan söyleyebilirim. O kadar derin ve o kadar güçlü bir sevgim var ki SANA, bunu anlatmaya ne sözler, ne cümleler, ne de noktalama işaretleri yeter. Çünkü bu öylesine içten gelen bir duygu ki, her an kalbimle birlikte atıyor ve her zaman beynimde canlı duruyor. 

Seninle birlikte olduğum her an, kendimi sana daha çok kapılmış buluyorum. Seninle paylaştığım her şeyde seni çok daha fazla seviyorum. Sevginin bir sınırı var mıdır bilmiyorum ama, galiba bendeki sevgin ucu bucağı olmayan sınırsız bir sevgi! Seni tüm hücrelerimle, tüm zerrelerimle, tüm benliğimle çok seviyorum Aşkım. 

Seninle birlikte olmak, bana şunu çok iyi öğretti; Bir kere ben sensiz asla yapamam! Bunu biliyorum. Çünkü hayat ışığım da sensin, umutlarım da, hayallerim de! Her şeyin SEN olduğu bir yerde sensiz olmak; benim olamayacağım anlamına gelir. 

Dönüp geriye baktığımda, senden önce gerçek manada hiç mutlu olmadığımı fark ettim. Meğersem, önceleri yaşadığım şey mutluluk değilmiş. Bunu seninle çok daha iyi kavradım. Bana güzel olan her duyguyu fazlasıyla yaşattığın için sonsuz teşekkür ederim.

 

Sevgiliye Mektup – 2


Nefesim, kalbim, canım içi Bitenecik sevgilim!

Bu hayatta yalnızca seni yaşamak ve seninle yaşlanmak istiyorum. Yalnızlığımı, hüznümü, acılarımı, sevincimi, mutluluğumu, kısacası hayata dair her duyguyu yalnızca seninle paylaşmak istiyorum. Beni yalnızlığımdan kopartıp, güneş dolu aydınlık günlere taşıyan sensin! Nefes aldığımı, yaşadığımı ve huzurun gerçek manasını seninle öğrendim.
Benim güzel gözlü Biricik Sevgilim! En güzel hayallerimin kahramanısın. Şunu bil ki, seninle en güzel günlerimiz henüz hiç yaşamadıklarımız. Mutlu ve güzel bir gelecek bizim olacak. Ellerimizin sıcaklığında gök yüzünü doyasıya izleyeceğiz, kayan yıldızlara bakıp en güzel dileklerimizi tutacağız. Birbirimize olan özlemimiz ve hasretimiz elbet bir gün bitecek!  Ancak sana olan sevgim hiç ama hiç bitmeyecek. 
Canım Sevgilim! Sen, kalbimde sakladığım ve hiç kimsenin oradan çıkartamayacağı en özel yerdesin! Unutmaya asla kıyamadığım ve hasretine dayanamadığım aşkın adısın Sen! Çünkü tüm benliğimle SENİ ÇOK SEVİYORUM. Çünkü Sen, bu hayatta başıma gelen en güzel şeysin! Beni hayatın karanlığından kurtaran ve içimin bahar çiçekleriyle cıvıl cıvıl renklenmesini sağlayansın. Yüreğin o kadar engin ve saf ki; ancak seninle bütün kara bulutlar dağılır; gökkuşağı gönlümde ancak seninle parelenir. Gülümsemen sanki her yerimi sarmış durumda, o sevecen ve samimi bakışların her an gözlerimin önünde. Seni görmek bile tüm sorunlarımı unutmaya ve beni mutlu etmeye yetiyor! Rabbım, son nefesime kadar sadece senin gözlerine bakmayı nasip etsin!  Seni Çok Ama Çok seviyorum! Bunu aklından hiç çıkartma…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz