Ana Sayfa Sevgililer Günü Hediyeleri 2020 Sevgililer Günü Hangi Güne Denk Geliyor | Hediye Önerileri

2020 Sevgililer Günü Hangi Güne Denk Geliyor | Hediye Önerileri

2505
0

Bu sene sevgililer günü 14 Şubat 2020 – Cuma gününe denk gelmekte. Sevgilisiyle bu özel günü şehrin gürültüsünden uzakta geçirmek isteyenler için daha önce hazırladığımız Sevgililer Gününde Tatile Gidilecek Yerler yazımızı incelemenizi şiddetle öneririz.

Müziksever bir sevgiliniz varsa;

Müzikten anlayan bir sevgiliye sahipseniz, nasıl yemek yiyerek bedeninizi doyuruyorsanız sevgilinizin sesiyle de ruhunuzu doyurursunuz. Veya seçtiği şarkılara birlikte eşlik ederek onunla geçirdiğiniz vakitten büyük keyif alıyorsanız sevgililer günü hediyenize karar vermenizde size yardımcı olmak istiyoruz. Müzikseverler onlara alınan hediyelerde müzik temalarını görmekten çok hoşlanırlar. Bu bilgi ışığında sevgilinize alabileceğiniz birbirinden güzel müzik detaylı sevgililer günü hediyesi seçenekleriyle karşınızdayız. Bakalım siz sevgiliniz için hangi hediyeyi beğeneceksiniz.

Love (Aşk) Temalı En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer günü, kalbinizdeki duygularınızı sevgililer günü hediyeleri ile en saf haliyle ifade edebileceğiniz önemli bir gündür. Bu tabii ki sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi sadece o gün söyleyebilirsiniz anlamına gelmiyor ? Love temalı birbirinden güzel hediye seçeneklerimizi sevgililer günü konseptine uygun olsun diye sizlerle de paylaşmak istedik. Siz aş dolu bu hediyeleri sadece sevgililer gününde sevgilinize sunmakla da yetinmeyebilirsiniz. Birbirinden romantik love ürünleri sevgilinizi mutlu edecek en renkli hediyelerden!

Aşkı En İyi Anlatan Sevgililer Günü Hediyeleri

1- Rengarenk Love Kupa Bardaklar

Kırmızı, mavi, yeşil ve sarı olmak üzere 4 renk alternatifi bulunan kupa bardaklarımızda sevgilinizle isimleriniz, fotoğraflarınız ve dilediğiniz tarih yer alacak.

2- Aşıklara Özel Love Telefon Kılıfları

Kişiye özel love telefon kılıfı ürünümüzde sevgilinizle fotoğrafınız ve romantik mesajınız yer alacak. Seni seviyorum cümlesini sizden sıklıkla duyan sevgilinize, bu sefer de alacağınız hediyeyle onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirin…

3- Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve

Anılarınızı sevgilinize alacağınız fotoğraf çerçevesiyle yaşatmaya hazır olun! Love fotoğraf çerçevesi ile en mutlu anlarınızda çekildiğiniz fotoğraflar sevgilinizin gözü önünde olsun ve ona daima sizinle ne kadar mutlu olduğunu hatırlatsın.

4- Love Sevgililer Günü Hediyesi Duvar Saati

Sevgilinize “Şimdiye kadar sensiz geçen vakitlerim zaman kaybıydı” demek için size harika bir fırsat! Love duvar saati kişiye özel olarak hazırlanmakta olup, sevgilinizle isimlerinizi ve dilediğiniz tarihi yazdırabildiğiniz bir hediye…

5- Pırlantalı Love Küpe

Takı takmayı seven sevgilinize pırlanta taşıyla dikkat çeken love küpeleri hediye edebilirsiniz. Pırlantalardan daha değerli olan aşk duygusunu size kazandıran sevgiliniz bu şık hediyenizi de çok sevecek.

6- Sevgililer Günü Hediyesi Love Kare Yastık

Aşk temalı baskılı yastıklarımız da duygularınızın tercümanı olmaya geliyor! Yastık ürünümüze sevgilinizle fotoğrafınızı ve isimlerinizi bastırabiliyorsunuz.

7- Sevgililer Günü Hediyesi Love Abajur Mumluk

Romantizmin olmazsa olmazı olan mum geleneği yeni renkli tasarımlarıyla hala devam ediyor. Love mesajlı abajuruyla sevgilinize olan aşkınızı dile getirebileceğiniz mumluklarımızın kırmızı, pembe ve mor olmak üzere 3 renk seçeneği bulunmaktadır.

8- Kırmızı Kutulu Love Kokulu Taş Aranjmanı

Kokuların insanların mutluluk hormonlarıyla doğrudan bağlantısı vardır ? Sevgilinizi mutlu etmek için romantik ve mis gibi kokan gül ve love kokulu taşlarımızı tercih edebilirsiniz.

9- Love 4lü Kare Yastık Seti

Herkes sevdiği kişiye yoğun duygular hisseder fakat bu duygularını en iyi şekilde yansıtabilecekleri hediyeyi seçerken fazlasıyla zorlanırlar. Love 4’lü kare yastık seti duygularınızı en iyi şekilde ifade edebileceğiniz sevgililer günü hediyesi olmaya geliyor.

10- Renkli Love Magnet

Sevgilinize aşkınızı hatırlatacak ve size özel olarak hazırlanacak bir hediye tercih etmek istiyorsanız, renkli tasarımıyla oldukça şık duran isimlerinizin yazılı olacağı magnetimizi tercih edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz