Ana Sayfa Sevgililer Günü Hediyeleri 2020 Sevgililer Günü Sürprizleri

2020 Sevgililer Günü Sürprizleri

1788
1

Yıl olmuş Şubat 2020. 14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kalmış. Artık sevgilinize güzel, farklı bir hediye ve sürpriz yapma vakti geldi. Gelin bu sevgililer gününde standartların biraz dışına çıkın ve şu yazıyı sabırla okuyup hiç geçirmediğiniz kadar güzel ve farklı bir sevgililer günü geçirin.

Sevgililer günü için onlarca hediye alternatifleri piyasada dolanıyor. Gayet normal. Fakat aldığınız hediye kadar hediyeyi nasıl sunduğunuz ve o günü nasıl geçirdiğiniz de bir o kadar önemli. Hatta daha da önemli diyebiliriz. Tüm gün sevgilinize hediyeler verin ve onu şımartın. Küçük hediyelerden başlayın ve akşam evinize gittiğinizde en büyük hediyenizi ona sunun.

Şimdi size yapacağınız zaman sevgilinizin hayran kalacağı, size olan aşkının katmer katmer artacağı bir dizi sevgililer günü hediyesi ve bunları nasıl sunacağınız hakkında birkaç ufak bilgi… Buyurun böyle alalım sizi ?

En Anlamlı 5 Sevgililer Günü Hediyesi

1- Aşık Oluyorum Poster

Başlangıçta küçük hediyelerden başlayalım dedik. Bilboardları süsleyecek kadar büyük bir aşkınız var. Biliyoruz. Bunun için sevgilinize küçük bir hediye… Sevgilinizin ve kendinizin ismini ve resmini basabileceğiniz bu özel posteri günün ilk hediyesi olarak verebilirsiniz. Belki sizden daha farklı bir şey bekleyecek sevgiliniz ama problem yok ele vermeyin kendinizi sabredin ve diğer hediyelere odaklanın.

2- Kalbimden Gelen Mesaj

İlk hediyenin devamında ortamı biraz ısıtmalısınız. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım yani. Sevgilinize Kalbimden Gelen Mesaj hediyesi ile içinizden gelen aşk dolu sözleri yazabilir, kalp kutudaki tatlıları, şekerlemeleri yiyebilirsiniz. Bu güzel hediye ve sözler sayesinde sevgiliniz ilk hediyede yaşayacağı küçük hayal kırıklığını büyük oranda atlatmış olacak. Ama bununla yetinilir mi? Tabi ki hayır!

3- My Name is – Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye

Şimdi sıra geldi üçüncü hediyenize. İlk hediyedeki olası hayal kırıklığını ikinci hediye ile tatlıya bağladınız. Ama biricik sevgilinize bunlar yetmez. Günün ilerleyen saatlerinde sevgilinize isminin yazılı olduğu şık bir kolye hediye etmenin vakti geldi. Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye sevgilinizin yüzünü fazlasıyla güldürecektir. Ama bu kadarla durur muyuz? Asla!

4- Aşk Tapusu – Kalbimin Tapu Senedi

Şimdi bu kadar sürprizden sonra sevgilinizi bir noterin önüne götürüyorsunuz. Burada ne işimiz var dediğinde ona cebinizdeki Kalbinizin Tapusunu veriyorsunuz. İlk anda muhtemelen yüreği ağzına gelecektir. Ancak tapuyu açtığından bunun güzel bir mizah olduğunu anlayacak ve onu mutlu etme konusunda zirveye bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

5- Aşk Dergisi

Son olarak önceden hazırladığınız bir hediye… Sevgiliniz için matbaa işine girmeye hazır mısınız? Ben yapamam, edemem demeyin sakın! Tamam siz söyleyin yeter. Onu da biz yaparız. Aşk Dergisi ile sevgilinize uzun süre unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz. Ayrıca size söz verdiğimiz gibi bu hediyeyi de bir sürpriz ile sevgilinize sunma önerimizden de bahsedelim. Sevgiliniz için aldığınız Aşk Dergisi’ni akşam evinize gidince masanızdaki dergilerin üzerine koyun ve oturup arkanıza yaslanın. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Tüm bu hediyeleri bir silsile halinde gün içerisinde sevgilinize vermeniz gerektiğini unutmayın! Yok, bu beni aşar ben şunu alsam yeter deyip herhangi birini de seçebilirsiniz. Bu size kalmış. Ama bizden size ufak bir tavsiye: Sevgiliniz için beş hediye değil dünyaları alsanız yetmez ?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz