Ana Sayfa Genel 2020 Yılı Burç Yorumları

2020 Yılı Burç Yorumları

2247
1

2020 yılını 2019 yılını geride bırakarak büyük bir mutluluk ve bir dolu beklenti ile karşılamaya hazırlanıyoruz. 2020 yılında kim kimle aşk yaşayacak? Sevgilinizle aranız nasıl olacak? Yükseleniniz ne diyor? Aşkta mı parada mı kazanacaksınız? Yoksa kapınızda elinde tek taş yüzük ile bekleyen biri mi var. 🙂 sevdiklerinizle olan uyumunuzu, yeni yılda yeni beklentilerle sevdiklerinizle ne yaşayacaksınız yıldızlar ne diyor. Sizler için burçlarınızı değerlendirdik. Bakalım yeni yıl size neler getirecek. 🙂

Koç Burcu : Koç burcu olanlar yeni yılda kırgın olduğu kişilerle barışacak dargınlıkları bitirecek ve uzak kaldıkları ile buzları eritecek. Siz de onlara biraz şans tanıyın yeni yılda hep beraber mutlu olun. 🙂

Boğa Burcu: Boğa burcu olanlar bu yıl sizin yılınız. Beklediğiniz aşk nihayet kapınızı çalacak. Mükemmel bir aşk hayatına ve benzersiz bir ilişkiye adım atacaksınız. 🙂

İkizler Burcu :İkizler burcu olanlar yeni yılda harika fırsatlar sizi bekliyor. Gerçi siz her fırsatın kapılarını aralar ve her fırsatı kendiniz yaratmaya çabalarsınız ama bu yıl yıldızınız daha da fazla parlıyor. Aşk hayatınız aynen bu yılda harika gidecek.

Yengeç Burcu: Yengeç burcu olanlar bu yıl sosyal hayatlarında daha  renkli ve hareketli  olacaklar. Yeni çevrelere girip yeni arkadaşlıklar kuracak ve sosyal çevrelerini genişletecekler.

Aslan Burcu: Aslan burcu olanlar aslan gibi bir yıl geçirecekler. 🙂

Aslan burcunun akademik hırsı onu bu gidişle profesörlüğe bile götürebilir. Önünüze harika fırsatlar çıkacak bunu değerlendirin. 😉

Başak Burcu:  Başak burcu olanların artık aşk hayatı 2013 yılı ile beraber değişiyor. Harika bir aşk denizine yelken açacak başaklar, bu yıl şans içinde olacaklar.

Terazi Burcu: Terazi burcu olanlar bu yıl aksiyon yılı olacak. Aşk,iş,para ile hayat yüzünüze gülecek.

Akrep Burcu:  Akrep burcu kişileri bu yıl kabına sığmayan bir yıl geçirecek. Aksiyon,macera ne ararsan akrep burcunda.

Yay Burcu : Yay burcundan olanların iş hayatı oldukça aktif ve yorucu geçecek. Ama kazancınız ve şansınız bol olacak bu yıl.

Oğlak Burcu : Oğlak burcu olanlar aşklarının keyfini bu yıl da harika bir şekilde sürecekler. Evliliğe bu yıl bir adım daha yaklaşan oğlak burcu kişileri için şans dönüyor.

Kova Burcu:  Kova burcu olanlar bu yıl aileci olacak. İş ve aşktan vakit bulup ailelerine de oldukça vakit ayıracaklar

Balık Burcu:  Balık burcu bu yıl hem duygularını hem mantığını konuşturup aşk, iş ve sosyal çevrede yıldız gibi parlayacaklar.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz