Ana Sayfa Yaşam 2020 Burç Yorumları : Aşk & İş Hayatı

2020 Burç Yorumları : Aşk & İş Hayatı

2459
0

İş hayatınız bu yıl çok mu sekteye uğradı? Neye el atsanız sonuçsuz mu kaldı? Bakın bakalım yıldızlar bu yeni yılda sizler için ne diyor. Şansınız dönecek harika bir iş fırsatı mı çıkacak karşınıza yoksa, eski işe devam mı edeceksiniz. Bakalım yıldızlar yeni fırsatlarınız için neler söyleyecek bu yıl.

2020 Yeni Yılda Burçların İş Hayatı

Koç Burcu ve Boğa Burcu için bu yıl iş hayatı normal seyirde ilerledi. 2020 yılı için merakla bekleyen koç burcu ve boğa burcu bu yıl birkaç yeni iş fırsatı ile karşılaşacaklar. Bunlardan bazılarını dikkate alabililrler.

İkizler Burcu ve Yengeç Burcu: İkizler ve yengeç burçları bu yıl yine oldukça aktif ve yoğun bir tempoda çalışacaklar. Gözleri kulakları telefonlarında olsun her an yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

Aslan Burcu : Aslan akademik kariyer basamaklarını hızla çıkarken yurtdışı seyahatlerine ve eğitimlerine de titizlikle devam ediyor.

Başak Burcu : Başak burçları ise iş konusunda bu yıl biraz sekteye uğrayabilirler.

Terazi Burcu ve Akrep Burcu : Terazi ve akrep burçları bu yıl oldukça formlarında olacak ve yeni iş tekliflerini değerlendirecekler.

Yay Burcu : Yay burcu, bu yıl oldukça formunda idi. Fakat 2020 yılı yay burçları için pek de parlak geçmeyebilir iş fırsatları açısından.

Oğlak Burcu : Oğlak burcu yoğun iş temposu ile 2020 yılına da devam edecek ama gelen fırsatları da değerlendirmeyi düşünen oğlaklar, kendilerine de yeni fırsatlar yaratabilecekler.

Kova Burcu : Kova burçları ise 2020 yılında formlarında olacaklar. Yeni iş fırsatları sizleri bekliyor.

Balık Burcu : Yeni yılda oldukça şanslı bir kazanıl elde edecek olan balık burçlarının 2020 yılındaki yıldızları oldukça parlıyor. Balık burçlarının kariyerleri için 2020 harika bir yıl olacak.

2020 Yılında Hangi Burçlar Sevgili Olacak?

Aşk geliyorum demez öyle değil mi? 🙂 Bir bakmışsınız aşık oluvermişsiniz. Ama sizin için aşık olduğunuz insanın özellikleri de oldukça önemli, değil mi 🙂 ? Biz de sizleri düşünerek bu yıl aşk yaşayabileceğiniz burçları yıldızlara sorduk; bakın bakalım yıldızlar siz ve aşkınız için ne demişler.. 🙂

2020’de Burçlar Arasındaki Uyum

Koç Burcu ve Boğa Burcu için bu yıl harika bir uyum yılı olacak. Siz aşkınızın keyfini sürerken gözlerinizi kulaklarınızı etrafınıza kapatacak, aşkınızın sarhoşluğunu yaşayacaksınız. Bu yılın en uyumlu yıldız çiftlerinden biri koç ve boğa çifti olacak.

Oğlak Burcu ve İkizler Burcu: İkizlerin havai maceracı ruh halini dizginleyecek, kimi zaman da ona eşlik edecek olan oğlak burcu ikizlerin kalbini çalmasını çok iyi biliyor. Özgürlüğüne düşkün olarak bilinen ikizler burcu mutluluğu oğlak burcunda yakalayacak. Bu yeni yılda da oğlak burcu aradığını ikizler kadınında bulacak. Yılın eşsiz çifti tadından yenmeyen oğlak-ikizler burcu çifti olacak.

Aslan Burcu ve Başak Burcu: Aslan burcunun akademik kariyer basamaklarını hızla çıkarken iş ve eğitim yoğunluğunun arasında nefes alacağı bir başak onu çok mutlu edecek. Aslan’ın hedefleri onun her şeyi. Başak olarak siz de ona hedeflerinde ve iş yaşamındaki amaçlarında eşlik eder iseniz aslan ile güzel bir ilişkinin temellerini atabilririniz.

Terazi Burcu ve Yay Burcu : Dengeyi temsil eden terazinin ara sıra oluşacak belki de yoğunlukla yaşayacağı dengesizlik halini yoluna koyacak bir yay burcuna ihtiyacı var. Yeni yıl terazi burcuna bir yay armağan edecek, değerini bilsin. 😉

Akrep Burcu ve Balık Burcu burcu: İsimlerinden her ne kadar da zıt kutup gibi görünseler de aslında bilirsiniz zıt kutuplar birbirini çeker. Yeni yılın zıt ama en çekimli burçları siz olacaksınız.

Yengeç Burcu ve Kova Burcu: Birbirinden aşkı ve mutluluğu bulacak bir çift olacak olan yengeç ve kova çifti sağlıklı bir beraberliğe imza atacaklar.

Burçlara yönelik genel yorumları merak ediyorsanız sizi şöyle alalım 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz